LEGETØJ

Klik HER og se vores webshop der forhandler legetøj og hobby produkter til alle aldersgrupper. 

logo_small

Hos Znoopy fokuserer vi på leg for alle. Leg skal være et pusterum. Leg skal være pauserne imellem pligterne. Om det er den lille ny, der skal udforske farver, former og lyde. Eller det større barn, der har fantasien til at rejse igennem tid og sted og som virkelig kan leve sig ind i legen. Eller den voksne, der slapper af ved at bygge komplekse konstruktioner, løse hjernevridende opgaver, eller føler ro ved at tegne, male eller modellere. Leg er den første disciplin vi fleste mestrer, men alt for mange glemmer desværre hurtigt glæden ved leg.

Kreativitet og motorik øges igennem leg. Glæde og afslapning findes i leg. Leg og spil giver nærvær og kvalitetstid.

I vores legetøjsbutik;  www.znoopy.dk  kan du finde kreativt og udfordrende legetøj og nusseklude til de helt små børn, der skal udvikle deres sanser og motorik. Vi har legetæpper med kanter, så de virker som små mobile kravlegårde. Der er puttekasser i forskellige varianter. Kuglebaner, stabletårne og mobile aktivitetsvægge og meget andet.  Leder du efter et sjovt hammerbræt hvor ”pinden” selv popper op igen, kan vi også klare den med vores ”Smæk en orm”. En stor del af vores produkter er trælegetøj uden giftige kemikalier eller skadelige stoffer.

 

 

For de lidt større børn er der også en del legetøj og hobby produkter for både piger og drenge. De kan støbe gips figurer eller lege med vores miljøvenlige modellervoks. De kan bygge alt lige fra biler, skibe og flyvemaskiner ud af vores forskellige byggesæt. Børn kan lære klokken med vores sjove puslespil eller lære hvordan man regner på en nem måde med vores Flash Cards. Man kan også støbe sin egen sæbe eller designe sin egen rygsæk. Børnene kan også lave perleplader med alt lige fra katte, biler og prinsesser til påskeæg, giraffer og Hello Kitty. Tage fingeraftryk eller male dinosaurer. Væve eller lære at klippe flotte mønstre. For de børn der har en særlig trang til at udforske har vi både mikroskoper og teleskoper. De kan bygge deres egen insekt by eller lave deres helt egen tornado.  www.znoopy.dk  har også mange sjove spil. Hele familien kan spille Bingo eller Guldfeber. Der er også fiskespil og det udfordrende 3 På Stribe i 3D. Vi har magnet labyrinter og hjernevridende opgaver for de tålmodige.

Vi har også et Mega Mikado der bedst spilles udendørs, da pindene er 75 cm lange. Du kan også sætte en hel minigolf bane op ude i haven og selv bestemme sværhedsgraden.  Vi har også transportable fodboldmål man kan tage med på stranden i deres egen lille taske.  Hvis der er plads på stranden kan man også kaste med vores sjove boomerang. Se om man kan danse med vores Jump-Star der lyser op med LED lys når den drejer rundt eller se om du kan holde balancen på vores balance rotor.

Vi har også mange søde og nuttede bamser fra bl.a. Wild Republic. Barnet kan også samle sit helt eget fantasi dyr med vores Velcro Bamse sæt hvor man kan bytte rundt på haler, ben og hoveder.

Som noget nyt er www.Znoopy.dk også begyndt at handle med samlesæt for de lidt mere øvede fingre. Znoopy.dk forhandler nu Revell produkter så store og små kan samle flyvemaskiner, store skibe eller seje biler. Der er både for nybegyndere og de meget øvede i plastik samlesæt. Lige fra de små fly med få dele, til en stor Titanic model i skala 1:400, der kræver øvelse, tålmodighed og ikke mindst plads.